LOADING CLOSE

DIENSTEN

Bladmanagement | Hoofdredactie
Een relatiemagazine, relatieglossy, bedrijfsblad of citymarketingmagazine; wij leveren maatwerk en zorgen dat uw uitgave op de gewenste datum op de mat ligt. We kijken samen naar een passend  design en formaat, bepalen de gewenste inhoud en zorgen voor een aansprekend product met de juiste uitstraling en tone of voice. Zuidas Publishers maakt een strakke en realistische planning waardoor alle partijen prettig met elkaar samen werken. Zuidas Publishers gaat enkel voor het beste resultaat en wil ook trots zijn op uw magazine.
Persberichten
Wilt u een groot publiek bereiken met een persbericht? Zuidas Publishers schrijft met haar ervaren en hoogopgeleide redacteuren een krachtig bericht waarmee u uw doelgroep aanspreekt. Genereer aandacht voor een nieuwe website, een evenement of een nieuw product. Een goed bericht bereikt journalisten en brengt uw boodschap onder de aandacht vanuit de media. Indien gewenst zorgen wij ook voor geschikt beeldmateriaal bij het bericht.
Branded Content | Advertorials
Bedrijven kiezen steeds vaker voor advertenties in de vorm van redactionele artikelen. Zuidas Publishers werkt met ervaren redacteuren, die overtuigende advertorials schrijven ten behoeve van uw externe communicatie. Zuidas Publishers kan tevens een adviserende rol spelen met betrekking tot de inhoud. Indien gewenst verzorgen wij ook passend beeldmateriaal.
Fotografie | Video's
Wilt u nieuwe (bedrijfs)foto’s laten maken of heeft u een event dat gefotografeerd moet worden? Wij zorgen voor een fotograaf die bij de opdracht past om alles op een perfecte manier vast te leggen. Alle beelden die geschoten worden, moeten scherp en prikkelend zijn. Wij hebben veel ervaring op het gebied van fotografie en onze fotografen geven duidelijke instructies wanneer daarom gevraagd wordt. Daarnaast kan Zuidas Publishers bedrijfsvideo’s produceren of een aftermovie van uw event maken.